Wij zorgen voor
meer betalende klanten...
Vraag vrijblijvend een SEO Analyze aan:
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Wie zijn wij?
Vanuit het kantoor van Team Zoek Kracht
Rotterdam, Nederland.

Het landschap van marketing is altijd in beweging en verandert bijna elke dag.

Als ondernemer vraag je je natuurlijk af, welke investering brengt voor mij de beste ROI...?
"Ga ik een gok wagen met Facebook marketing of zijn de advertentie kosten daar dusdanig hoog geworden dat het niet rendabel meer is? Misschien moet ik me maar verdiepen in een van de nieuwere platformen zoals Snapchat of TikTok?"

Dit zijn allemaal goede vragen waarvan de antwoorden sterk van het specifieke geval afhangen. Toch zijn er een aantal opties die ondernemers vaak overslaan die vrijwel altijd en voor iedereen een positieve ROI brengen. Opties zoals E-mail marketing en "Search Engine Optimization". 

Deze laatste optie is een geval apart...

Zelf kun je even een korte analyse doen van je succesvolle concurrenten of van grote bedrijven waar je zelf een klant van bent. Je kunt een tool gebruiken (zoals SimilarWeb) en zult zien dat voor 90% van alle bedrijven, zoekmachines de belangrijkste vorm van "traffic" zijn. Dit komt omdat mensen, die vanuit zoekmachines op je site belanden, ook daadwerkelijk opzoek zijn naar je specifieke product of service.

De meest succesvolle bedrijven limiteren zichzelf natuurlijk niet tot een vorm van marketing en implementeren verschillende methodes. Echter is het van belang om de juiste prioriteiten te stellen. Als je een strategische volgorde aanhoud kun je bijvoorbeeld een "audience" opbouwen met SEO en die vervolgens "retargetten" met Facebook marketing.

Wij willen je graag helpen om de juiste aanpak voor je bedrijf te vinden. Plan een gesprek in en tot snel!

Vriendelijke groet. 


CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Belangrijk bij zoekmachine optimalisatie...
  • Stap 1: Domein autoriteit & Relevantie verhogen
  • Stap 2: De juiste zoektermen voor uw bedrijf vinden
  • Stap 3: Website optimaliseren voor conversies

"Geweldig SEO Bureau"

Het is geweldig wanneer je iemand vind die veel verstand heeft van online marketing. Het product had ik al maar de klanten kwamen pas na dat ik de verbeteringen van ZOEK had toegepast.

- Bob, Groningen
Ons team heeft van zoekmachine optimalisatie hun levenswerk gemaakt. Wij focussen ons puur alleen op de meest effectieve technieken om zo snel mogelijk hoger in google te komen staan. Alles wat wij doen, doen we met een liefde voor SEO en het vinden van de ideale customers voor onze clienten.

Targeted Traffic

De bezoekers die we voor je genereren zijn erg "targetted". Dit beteken dat de potentiele klanten die je site bezoeken ook daadwerkelijk op zoek zijn naar je product of service.

Zorgeloze afspraken

Maandelijkste contracten. U betaalt voor resultaten en die zal u krijgen, zo niet zit u nergens aan vast. Wij streven naar eerlijkheid en openheid.

Dagelijkse rapporten

Wij sturen dagelijkse rapporten met interessante ranking updates en benoemendswaardige nieuwtjes om u op de hoogte te stellen van veranderingen en om u te assisteren bij uw bedrijf.
Onze Resultaten spreken voor zich...
Wij hebben een groot aantal bedrijven geholpen niet alleen de nummer 1 plaats op Google te bereiken maar de hele pagina te domineren (Zie voorbeeld van een van onze cliënten in de U.S).

Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat wij nummer 1 van Nederland zijn en blijven. 

Als wij onze competitie, die gespecialiseerd zijn in SEO, kunnen verslaan, bedenk dan wat wij wel niet voor u kunnen doen! Zoekmachine Optimalisatie NL komt zijn beloftes altijd na. Verlies niet langer klanten aan de competitie! Get Started!De krachtigste manier om maand op maand nieuwe klanten binnen te halen...
Wij maken een selectie van bedrijven waar we mee samen werken. Kijk nu of je in aanmerking komt!

© Copyright 2019  - All Rights Reserved, Zoek Kracht.
Contact | Privacy Policy | Terms & Conditions 

Customer Service: info@zoekkracht.com

Bent U het volgende success verhaal? We zouden graag iedereen helpen die om onze expertise vraagt... We selecteren de clienten waar we mee werken zorgvuldig en U moet aan een aantal redelijke criteria voldoen om in aanmerking te komen.